Cele mai colorate oraşe din Europa. 4 recomandări pentru o vacanţă plină de bucurie

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cele mai colorate oraşe din Europa. 4 recomandări pentru o vacanţă plină de bucurie  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cele-mai-colorate-orase-din-europa-4-recomandari-pentru-o-vacanta-plina-de-bucurie_973109.html#ixzz21cesH9LH

Unele oraşe oferă peisaje pastelate turiştilor, imagini care de cele mai multe ori binedispun oamenii cautând să scape de monotonia oraşului tipic.
Prima oprire, în Italia, în Manarola, cel mai vechi dintre oraşele italiene din Cinque Terre, zonă de vis de pe riviera italiană, în regiunea Liguria. Manarola şi alte patru localităţi - Riomaggiore, Corniglia, Vernazza şi Monterosso al Mare - au fost incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Zona este recunoscută pentru "armonioasă interacţiune între om şi natură".

O altă destinaţie pastelată spre care o să ne îndreptăm atenţia este o aşezare cu nume greu de pronunţat, şi chiar greu de scris: Ittoqqortoormiit, Groenlanda. Groenlanda oferă, de regulă, un peisaj dezolant. Însă toată această impresie se risipeşte la Ittoqqortoormiit. Chiar şi interiorul bisericii este extrem de colorat, la fel de colorat fiind şi exteriorul.

Orăşelul este poarte de intrare în Parcul Naţional din nord-estul Groenlandei, care se întinde pe o suprafaţă fabuloasă - aproape 100 de milioane de hectare. Ideea orăşelului colorat aparţine coloniştilor care au păşit pentru prima dată aici în 1925. Într-un peisaj influenţat decisiv de iarna care nu se sfârşeşte niciodată, aceste culorii vii nu sunt doar drăguţe, ci par chiar o necesitate psihologică. 


Pentru a citi mai multe despre alte destinatii din Italia accesati sectiunea site-ului nostru

Citeste mai mult ...

Sursa: www.Realitatea.Net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele mai colorate oraşe din Europa. 4 recomandări pentru o vacanţă plină de bucurie