Cum va arata primul hotel subacvatic din Dubai, cu care compania ce a adus criza in Emiratele Arabe vrea sa dea lovitura

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cum va arata primul hotel subacvatic din Dubai, cu care compania ce a adus criza in Emiratele Arabe vrea sa dea lovitura

O divizie a Dubai World, conglomeratul care a declansat criza financiara a emiratului arab in urma cu patru ani, a semnat un acord cu o companie din Elvetia pentru constructia a cinci hoteluri subacvatice pe coasta emiratelor Dubai si Abu Dhabi.

La numai o Luna dupa ce a cerut protectia legii falimentului in Dubai si Singapore pentru a permite restructurarea unei datorii de 2,2 miliarde de dolari, Drydocks World a prezentat un acord cu BIG InvestConsult, compania elvetiana care detine drepturile asupra conceptului Water Discus Hotel, pentru doua proiecte in Orientul Mijlociu, ce includ constructia a cinci hoteluri. Compania elvetiana vizeaza regiunea de coasta a emiratelor Dubai si Abu Dhabi, potrivit Mediafax.

"Suntem implicati in partea de design si constructie a proiectelor. Este acelasi concept ca in cazul platformelor petroliere. Proiectul include sapte tipuri diferite de design si fiecare va costa in jur de 50-120 de milioane de dolari. Suma variaza in functie de varianta aleasa. Discutia priveste constructia acestor hoteluri in lume, nu doar in Emiratele Arabe Unite", a declarat presedintele companiei de constructii navale Drydocks World, divizie a Dubai World.

Conceptul Water Discus Hotel presupune un ansamblu rezidential subacvatic in forma de disc legat de unul similar deasupra apei. Proiectul va fi finantat de BIG, care discuta deja cu alti investitori.

Proiectele extravagante au caracterizat perioada de boom 2002-2008 a emiratului, iar in prezent in Dubai se gasesc insule artificiale in forma de palmieri, precum si in forma hartii lumii. Dubai se mandreste si cu cel mai inalt turn din lume si cu o partie de schi indoor, potrivit Reuters.

Pentru a citi si despre alte locuri inedite, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum va arata primul hotel subacvatic din Dubai, cu care compania ce a adus criza in Emiratele Arabe vrea sa dea lovitura