Un spital din Kuwait vrea să trimită 2.000 de persoane pe an la tratament în România

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Un spital din Kuwait vrea să trimită 2.000 de persoane pe an la tratament în România

Reprezentanţii unui spital privat din Kuwait dezvoltă un proiect de sănătate în România, prin care vor să trimită la tratament în România circa 2.000 de persoane în fiecare an, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi ministrul Sănătăţii, s-au întâlnit joi la sediul MDRT cu reprezentanţii unui spital privat din Kuwait care dezvoltă un proiect de turism de sănătate în România.

"Proiectul a demarat în cursul acestui an şi presupune tratament de recuperare pentru pacienţii kuwaitieni ai spitalului Alorf în unităţi turistice specializate din staţiunea balneară Băile Felix, ţinta fiind de 2.000 de turişti pe an în România", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor MDRT, directorul spitalului, doctorul Mansour Alorf, le-a declarat oficialilor români că este "extrem de mulţumit" de colaborarea unităţii medicale din Kuwait cu universităţi de profil româneşti, cu medicii români, cu operatorii de turism din staţiunea balneară Băile Felix şi că gradul înalt de satisfacţie al pacienţilor care s-au recuperat deja în România oferă perspectiva extinderii acestei colaborări.

Totodată, doctorul Imad El Amin de la Spitalul Alorf a vorbit despre intenţia de a dechide o unitate sanitară în România.

Spitalul Alorf a derulat o campanie de promovare în Kuwait a tratamentelor de la Băile Felix, tipărind 500.000 de pliante de prezentare a staţiunii româneşti, distribuite împreună cu principalele ziare de limbă arabă din Kuwait.

În paralel cu această acţiune, staţiunea balneară românească a fost promovată în presa scrisă şi pe televiziunile locale şi naţionale din Kuwait.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Baile Felix, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Un spital din Kuwait vrea să trimită 2.000 de persoane pe an la tratament în România