Sărbătorile de iarnă, cu pachete de vacanţă înte 150 şi 21.400 euro

Email Imprimare PDF

 

Sărbătorile de iarnă, cu pachete de vacanţă înte 150 şi 21.400 euro

 

Românii care au optat pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă în zone tradiționale din România și Europa, sau pentru destinațiile exotice au cumpărat pachete de vacanță cu prețuri cuprinse înte 150 și 21.440 euro, după cum spun reprezentanții industriei de turism.

‘Surprinzător, de Revelion se vând mai bine vacanțele scumpe decât cele ieftine. De exemplu, dacă vrei să vinzi pensiuni de 150 de euro pe sejur de Revelion, nu ai prea mare succes. Românii nu caută Revelioane ieftine, este o contradicție între tendințe: de Revelion turiștii merg la 4 stele, vara, în schimb, caută să fie ieftin, își cumpără vacanțele cu un an înainte, vânează oferte speciale, în timp ce pentru Revelion le achiziționează cu o lună și jumătate înainte.Cu toate acestea doar câteva mii de români îți permit destinațiile exotice, de 2.500-3.500 de euro, iar cele care depășesc 5.000 euro se vând mult mai greu, la doar câteva sute de români. Anul acesta cel mai bine a mers Dubai și Maldive, urmate de Bali-Singapore, Thailanda, Mauritius, Mexic și Cuba’, spune prim-vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism și președinte al unei agenții de turism, Alin Burcea.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

 

 

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Sărbătorile de iarnă, cu pachete de vacanţă înte 150 şi 21.400 euro