Ultima strigare pentru vacanţe la jumătate de preţ

Email Imprimare PDF

 

Agenţiile oferă reduceri de până la 50% doar pentru sejururile cumpărate pe durata Târgului de Turism al României. Începând de ieri şi până duminică, la Romexpo vă aşteaptă peste 150 de operatori turistici din 21 de ţări. Cele mai căutate destinaţii pentru această vară sunt Bulgaria, Grecia şi Turcia.

Târgul de Turism al României se desfăşoară în perioada 31 martie - 3 aprilie la centrul expoziţional Romexpo din Capitală. Vremea caldă şi faptul că sezonul estival începe oficial peste numai o lună i-au convins pe români să vină chiar de la primele ore ale dimineţii pentru a compara şi cumpăra pachetele operatorilor turistici prezenţi.

Opţiuni sunt din belşug: peste 150 de agenţii de turism din 21 de ţări. Încercând să scoată industria turistică din criză, operatorii turistici au venit „înarmaţi" cu reduceri speciale pentru pachetele de vacanţă cumpărate în timpul târgului. Aceste discounturi (cuprinse între 10 şi 20%), cumulate cu reducerile de înscrieri timpurii (care ajung până la 30-40%), i-ar putea ajuta pe români să scoată din buzunare doar jumătate din banii pe care i-ar fi plătit în mod normal pentru vacanţele de vară. Spre exemplu, dacă vor cumpăra acum un sejur de şapte nopţi la un hotel de cinci stele din Turcia (regim all-inclusive şi transportul inclus), românii vor plăti numai 239 de euro, în timp ce preţul unei vacante cumpărat e după ce perioada reducerilor se va încheia depăşeşte 400 de euro.

Pentru a citi si despre statiunlie de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ultima strigare pentru vacanţe la jumătate de preţ