Agenţia de turism Christian Tour a trimis în vacanţă 100.000 de turişti şi lansează acum programe pentru seniori

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Agenţia de turism Christian Tour, controlată de Cristian Pandel, care a trimis în vacanţă 100.000 de turişti anul trecut, a introdus în ofertă pachete "senior voyage", dedicate turiştilor cu vârstă peste 55 de ani.

"Ne-am dezvoltat urmând principiul volumul mare de turişti atrage după sine un volum şi mai mare. Cu cât operezi mai multe locuri, cu atât obţii reduceri mai mari de la hoteluri, companii aeriene, operatori locali. Anul trecut am atins un total de 100.000 de turişti şi vânzări de aproape 30 de milioane de euro", a declarat Cristian Pandel.

Anul trecut agenţia de turism a deschis sedii în Bulgaria şi Turcia.

" De aici până la crearea unui produs propriu, tentant la nivel european, n-a mai fost decât un pas. În sezonul 2010 - 2011, Christian Tour a fost singurul turoperator român acreditat să comercializeze vacanţele pentru seniori dezvoltate de Uniunea Europeană şi Guvernul Spaniei".

Pentru a citi si despre concurenta a doua agentii de turism in mediul online, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.zf.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Agenţia de turism Christian Tour a trimis în vacanţă 100.000 de turişti şi lansează acum programe pentru seniori