Proiect de 6 mil. lei pentru crearea si modernizarea infrastructurii din Sugas Bai

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Proiect de 6 mil. lei pentru crearea si modernizarea infrastructurii din Sugas Bai

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a semnat pe 30 septembrie un contract de finantare prin Programul Operational Regional pentru un proiect de peste 6 mil. lei care vizeaza imbunatatirea infrastructurii de agrement din Sugas Bai.
Proiectul Crearea si modernizarea infrastructurii de agrement Sugas Bai, municipiul Sfantu Gheorghe, jud. Covasna – utilitati publice private va contribui la cresterea durabila a turismului de interes local si regional, prin modernizarea si dezvoltarea structurilor balneare si de agrement din zona de agrement Sugas Bai: teren de minigolf, teren de tenis, teren pentru sporturi extreme, bazin de agrement, baza de tratament, spatii de agrement si mofeta. 

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe parcursul al 12 luni, este de peste 6 mil. lei din care valoarea finantarii nerambursabile este de peste 1,5 mil. lei. 

Proiectul Promovarea a opt produse turistice din judetul Covasna vizeaza Biserica Catolica din Ghelnita, Muzeul Haszmann Pal din Cernat, Biserica Reformata din Biborteni, Muzeul Breslelor din Targu Secuiesc, Biserica Reformata din Ilieni, Calea ferata forestiera si planul inclinat de la Covasna-Comandau, situl Ciomad-Balvanyos si Mestecanisul de la Reci, obiective care au un potential urias de a deveni cele mai importante atractii turistice ale judetului pentru turistii romani si straini.  

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe parcursul al 18 luni, este de peste 950.000 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de aproape 700.000 lei.  

In total, ministerul a semnat vineri contracte de finantare pentru 7 proiecte din judetul Covasna, printre care si unul care vizeaza reabilitarea unor strazi din Sfantu Gheorghe.

La nivelul judetului Covasna au fost semnate, pana in prezent, 33 de contracte de finantare prin Programul Operational Regional, in valoare totala de 125,83 milioane lei, din care 85,48 milioane lei reprezinta fonduri europene nerambursabile.

Pentru a cauta cazare in Covasna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Proiect de 6 mil. lei pentru crearea si modernizarea infrastructurii din Sugas Bai