Expeditiile montane, vacanta la altitudine de peste 5.000 m

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 

Expeditiile montane, vacanta la altitudine de peste 5.000 m

Expeditiile montane se regasesc in oferta turistica locala. Fie ca vrei sa strabati la picior Bucegii sau Fagarasul, fie ca vrei sa ajungi pe munti inalti de peste 5.000 de metri, gasesti oferte care pot ajunge si la 2.500 de euro.

Pe piata turistica locala sunt prezente atat agentii care opereaza excursii in Carpatii romanesti, cat si oferte pentru expeditii pe munti inalti de peste 5.000 de metri. Sunt asigurate transportul, cazare si instructaj si ghid specializat, prezent pe toata durata expeditiei.

Incepatorii pot opta pentru expeditii in Carpatii romanesti. Excursiile pot dura de la 1 zi pana la 6-7 zile si au grade diferite de dificultate. Potrivit site-ului oficial al Active travel, companie care organizeaza astfel de expeditii, preturile pornesc de la 60 de euro, insa pot fi negociate in functie de numarul de participanti si de traseul care urmeaza a fi parcurs. Cazarea se va face la cabane sau pensiuni turistice rurale.

O excursie pe varful Aarat in Turcia, la o inaltime de 5.165 metri costa 990 de euro pentru transport cu avionul, transportul bagajelor cu cai, gaz pentru prepararea mancarii, cat si ghid specializat. Pentru a avea si mancarea inclusa se adauga inca 200 de euro, potrivit site-ului oficial al Extreme Travel. Pentru acest traseu, este necesara o minima experienta de ghetar sau un instructaj prealabil in acest sens.

Pentru a citi despre statiunile montane din Carpati, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Expeditiile montane, vacanta la altitudine de peste 5.000 m