Pensiunea Săptămânii - Pensiunea Dragonul

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pensiunea Dragonul

Un restaurant cu mâncăruri româneşti, dar şi asiatice, vă aşteaptă  la 26 km de Sibiu în Oraşul Avrig, pe şoseaua DN1 KM 283 Bucureşti-Sibiu. Zona are o mare importanţă turistică, la doar 7 km se află Valea  Avrigului, traseul spre Cabana Bârcaciu şi de unde se poate continua  spre Cabana Bâlea Lac. Vă stau la dispoziţie camere duble cu spaţiu suficient, băi proprii,  televizor şi o cameră matrimonială. Pensiunea Dragonul va fi aprovizionată cu păstrăvi din propriul  lac, situat la 7 km pe Valea Avrigului, unde se va finaliza şi casa  de vacanţă Izvorul Racilor, proprietate a Pensiunii. Această casă  de vacanţă cu vedere la Carpaţi poate fi închiriată cu sau fără  servicii de catering incluse.
Un weekend petrecut alături de noi v-ar face să uitaţi de rutină  şi oboseală! Pensiunea vă oferă camere de 3 stele cu televizor şi baie proprie  unde vă puteţi simţi ca acasă.
Vă oferim cazare la cele mai mici preţuri şi un restaurant de pana la  80 locuri amenajat într-un stil chinezesc. Locul ideal unde să vă odihniţi  în linişte şi de unde vă puteţi începe ziua bună. O grădină de vis şi  o filigorie cu o baltă artificială vă aşteaptă oricând doriţi aer curat.
Oamenii de afaceri vor fi la curent cu toate noutăţile prin internetul  pe care-l punem la dispoziţie prin usb sau de ultimă generaţie wireless,  de mare viteză pentru confort maxim. Organizăm mese festive, nunţi, boteze, revelioane, banchete, protocoale,  prezentări şi oferim servicii de catering.
Rezervaţi-vă de acum un loc pentru revelion!

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Home