Paralela 45 deschide o agentie la Tulcea

Email Imprimare PDF

 

Paralela 45 deschide o agentie la Tulcea

 

Agentia de turism Paralela 45 deschide o noua agentie la Tulcea, ce va deservi turistii din Delta Dunarii, dupa cele de la Satu Mare si Chisinau, urmand ca pana la finalul anului sa mai fie anuntate inca doua agentii.

„Deschiderea noii agentii de turism din Tulcea face parte din strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2014, iar decizia s-a bazat in mare parte pe solicitarile pe care le-am primit din partea turistilor din zona, unde nu exista o acoperire completa din punct de vedere al vacantelor”, declara Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Printre serviciile agentiei de turism din Tulcea se numara cazari interne si internationale, bilete de avion si chartere, transferuri, asigurari de calatorie, inchirieri de masini, circuite pe toate continentele, destinatii exotice, citybreak-uri si croaziere.

Paralela 45 a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro, in crestere cu 12% fata de anul 2012. In zona de sud-est a tarii, Paralela 45 este prezenta cu agentii in Galati, Braila si Tecuci.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Paralela 45 deschide o agentie la Tulcea