Etihad Airways face noi recrutari la Bucuresti

Email Imprimare PDF

 

Etihad Airways face noi recrutari la Bucuresti

 

Compania aeriana araba Etihad Airways, cu sediul in Abu Dhabi, vine la Bucuresti pentru a face noi recrutari, pe 19 si 21 ianuarie, ultimele angajari fiind facute in noiembrie, potrivit site-ului companiei.

Prezenta la interviurile din Bucuresti se face doar pe baza de invitatie, inscrierile se fac pe careers.etihadairways.com.

Anul acesta, Etihad Airways va face recrutari pe 19 si 21 ianuarie pentru insotitori de bord (cabin crew), pe 19 ianuarie pentru bucatari pe durata zborului (In-flight Chefs) si pe 19 ianuarie pentru manageri alimente si bauturi (Food and Beverage Managers).

Etihad Airways ofera pe langa salariu, cazare gratuita intr-un apartament mobilat, transport gratuit pana la aeroport, accesul gratuit la bazine de innot si sali de fitness, asigurare de viata, reduceri speciale la restaurante, magazine, hoteluri si facilitati de petrecere a timpului liber din Emiratele Arabe Unite, concediu 30 de zile pe an.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Etihad Airways face noi recrutari la Bucuresti