Cum sa-ti planifici bugetul pentru vacanta la schi

Email Imprimare PDF

 

Cum sa-ti planifici bugetul pentru vacanta la schi

 

Au venit primele ninsori, au inceput pregatirile pentru plecarile in minivacante de schi. Un "viciu" sezonier, dar costisitor. Totusi, indiferent ca vrei sa ai o vacanta la schi in Romania sau in strainatate, nu inseamna ca trebuie sa te intorci cu buzunarale goale. Iata cateva ponturi pentru a avea o vacanta la schi minunata, cu un efort financiar rezonabil:

Alege-ti perioada cu grija!

Daca nu te incapatanezi sa fii pe partie chiar in ziua de Craciun sau in noaptea dintre ani, vei putea gasi preturi mult mai mici la cazare, zboruri si chiar la inchirierea echipamentelor. Operatorii din turism isi modifica preturile in functie de cerere. Verifica ofertele de dupa 15-20 ianuarie si vei observa o diferenta importanta.

Utile pentru a gasi perioada perfecta de vacanta la schi sunt site-uri precum ifyouski.com sau skitracer.

Fii atent la ofertele de cazare!

Daca alegi cele mai populare statiuni, cum ar fi peste Ocean, la Aspen, sau mai aproape, la Val D'isere, Zell am See sau Chamonix, preturile vor fi pe masura. Secretul pentru o destinatie mai ieftina este sa te orientezi catre o statiune din imprejurimile Romaniei. Bulgaria, Slovenia, Serbia sunt cateva exemple de succes. Preturile sunt chiar si mai jos de jumatate fata de cele din Austria, Franta sau Elvetia.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.business24.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum sa-ti planifici bugetul pentru vacanta la schi