Top 10: Cele mai ciudate locuri de pe planetă

Email Imprimare PDF

 

Top 10: Cele mai ciudate locuri de pe planetă

  • Mystery Sport

Mystery Spot este un loc turistic din Santa Cruz, California faimos pentru "lipsa de respect" fara de legile fizice si gravitate. Combinatia ciudata ii face pe cei care intra acolo sa se clatine mereu. Cea mai probabil teorie pentru care acest lucru se intampla este o iluzie optica prin aranjamentul mobilei si podeaua care este asamblata sa se clatine. Odata ce te aflii in apropiere acelui loc iti pierzi perceptia inaltimii si a distantei fata de obiecte. Este o sursa de amuzament si putina frustrare pentru toti vizitatorii.

  • Triunghiul Bermudelor

Semnele de intrebare si misterul care inconjoara triunghiul care inghite avioane, oameni si nave ramane nedeslusit. Au disparut o multime de vapoare si s-au intamplat o gramada de dezastre in zona Triunghiului Bermudelor, Puerto Rico si Miami si au aparut si o multime de teroii. De la variatii de compas, refluzuri, valuri ucigase si pana la erori umane si teorii ale conspiratiei – totul este posibil, dar nimic nu este inca dovedit. Cu toate astea, este in continuare una dintre cele mai populare rute de calatorie.

  • Soqotra

Soqotra este un arhipelag format din 4 insule în Oceanul Indian. Acest loc arata de-a dreptul extraterestru. O treime din flora si fauna insulei este gasita pe insula principala. Copacii sangerii sub forma de umbrele, copacul de castraveti, diferite tipuri de pasari, paianjeni, lilieci si pisici – toate traiesc in atmosfera misterioasa care inconjoara arhipelagul Soqotra.

Pentru a citi si despre locuri parasite si orase fantoma, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Top 10: Cele mai ciudate locuri de pe planetă