Nu exista poza

|

Pensiunea Roman **

Adresă: Nr. 15
  Tălmăcel, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 556834

Web:

 

Facilităţi

Obiective turistice

In Sibiu sunt numeroase puncte turistice atractive pentru turisti. Muzeul Bruckenthal este unul din cele mai interesante obiective turistice ale zonei, aici puteti admira o impresionanta colectie de arta. Aceasta a apartinut baronului Samuel Bruckenthal, dupa numele sau fiind denumit si muzeul de arta. Alte monumente ale orasului pe care le puteti vizita sunt: Biserica Franciscana, Turnul Scarilor, Turnul Tamplarilor, Piata Macelarilor. Acestea sunt doar cateva din ele, lista fiind mult mai lunga, pentru cei interesati de cultura, arta si istorie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Roman