Cabana Valea Mariei

|

Cabana Valea Mariei ***

Adresă: Str. Ioan Roibu, nr. 23
  Novaci, jud. Gorj, Romania

Mobil: +40 745 574423;+40 752 092222

Web: www.valeamariei.ro

 

Descriere

Pensiunea Valea Mariei se afla la circa 5 min distanta de partiile de ski. Familiile cu copii au o rara ocazie sa le ofere mititeilor posibilitatea sa se bucure de derdelusurile din jurul cabanei, pline de zapada si neaglomerate, ca si de cele din centrul statiunii.
Cele 10 camere dispun de: televiziune satelit + televizoare LCD, baie proprie, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, apa calda permanent.
In camere va bucurati de mobilier din lemn masiv plus 2 fotolii si canapea extensibila. Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei si oferind turistului o vedere spre un peisaj montan de vis. Fiecare camera dispune de terase mari(10 mp), de asemenea orientate spre peisajele superbe oferite de Muntii Parang.
Tocaria si mobilierul din camere sunt lucrate din lemn masiv de frasin. Incalzirea pensiunii este asigurata de 2 centrale termice. Un mare avantaj de care se pot bucura clientii nostri este faptul ca avem o parcare proprie de peste 10 autoturisme si alimentare de rezerva cu apa dintr-un put de mare debit.

Galerie Foto

Cabana Valea Mariei NovaciCabana Valea Mariei Novaci / 1Cabana Valea Mariei Novaci / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Cabana Valea Mariei