Pensiunea Mariana

|

Pensiunea Mariana ****

Adresă: Str. Principala Nr. 96
  Bazna, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 850028

Mobil: +40 744 528614

Web:

 

Descriere

Pensiunea Mariana este o unitate turistica moderna, certificata cu 4 margarete si care ofera prin intermediul conditiilor si al ofertelor deosebit de atractive, petrecerea unor momente deosebit de placute in statiunea Bazna.

Comentarii

 
 
 
 
experienta mea la pensiunea Mariana
Am fost cazat acolo in iulie 2007, intr-o camera de la parter la strada. Bucataria e dotata bine. A trebuit insa sa ma mut la un hotel (Dobsi) pentru ca noaptea latra un ciine de la casa de vis-a-vis ceva cumplit. Practic esti cazat in sat, nu intr-o statiune. Am plecat de acolo foarte obosit si nerelaxat si am recuperat la hotel. Camera nu e dotata atit de spectaculos ca sa fie clasata pensiunea la 4 margarete.
Dragos Panaitescu
 2010-09-08 07:07:24

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mariana