Cele mai bune statiuni de schi din lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai bune statiuni de schi din lume

Statiunile selectate de opentravel si prezentate in continuare sunt cele mai bune si cele mai cautate la inceperea sezonului de iarna. Printre avantajele care pledeaza in favoarea acestor statiuni de schi se numara infrastructura bine pusa la punct, un numar considerabil de partii dar si panoramele uluitoare.

Dimensiunea relativ mica a statiunii Zermatt este din plin compensata de altitudinea impresionanta la care se afla, conferindu-i un dublu avantaj: pe de o parte peisaje de vis, caracterizate de piscurile inzapezite si pe de alta parte, excelente partii de schi. Acestea au diferite grade de dificultate, fiind potrivite atat pentru amatori sau copiii cat si pentru cei mai experimentati.

Hotelurile si pensiunile confortabile, restaurantele intime, cochete cu preparate culinare delicioase completeaza lista avantajelor pe care le cumuleaza statiunea Zermatt.

Daca nu v-ati hotarat inca sa mergeti in Zermatt, atunci un argument decisiv ar trebui sa fie faptul ca aici accesul masinilor este complet interzis, transformand statiunea intr-un paradis eco, fara poluare, fara trafic si fara agitatie.

Pentru a citi si despre domeniile schiabile din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Autor: Alexandra Grigore

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cele mai bune statiuni de schi din lume