Suprinzator: Bucurestiul atrage mai multi turisti ca Nisa, Lisabona sau Rio de Janeiro?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Suprinzator: Bucurestiul atrage mai multi turisti ca Nisa, Lisabona sau Rio de Janeiro?

 

Bucurestiul ocupa locul 64 in topul celor mai vizitate 100 de orase din lume de catre turisti straini, cu 2,43 milioane de vizitatori in 2012, in crestere cu 3,7% fata de 2011. Desi mult in urma capitalelor vecine, Budapesta (27) si Sofia (30), Bucurestiul depaseste destinatii precum Bruxelles sau Lisabona, se arata in datele Euromonitor International.

Nu mai plati chirie! 2 Camere > 58.200€ (83mp Utili) – Acum Discount de 5.000€

Topul analizeaza in fiecare numarul de turisti straini din cele mai vizitate 100 de orase din lume.Cifrele de anul acesta arata ca 2012 a fost unul mai bun decat 2011, datorita evolutiei economice pozitive, iar cele 100 de orase au inregistrat o crestere de 6,6% in ceea ce priveste sosirile internationale, peste media globala de 4,2%.

Bucurestiul se plaseaza anul acesta pe locul 64, in scadere fata de locul 56 ocupat in anul 2011, insa cu un plus de 3,7% la numarul de turisti straini. In 2011, capitala Romaniei era vizitata de 2,35 milioane de calatori straini.

Mai mult, Bucurestiul depaseste destinatii turistice cunoscute, precum Punta Cana, Nisa, Abu Dhabi, Rio de Janeiro, Florenta sau Washington DC.

In acelasi timp, Budapesta a fost vizitata de 4,82 milioane de turisti, iar Sofia a atras peste 4,1 milioane de turisti straini.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Suprinzator: Bucurestiul atrage mai multi turisti ca Nisa, Lisabona sau Rio de Janeiro?