Air France KLM introduce 3 noi destinatii spre America si Nordul Europei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Air France KLM introduce 3 noi destinatii spre America si Nordul Europei

 

Air France KLM a introdus noi zboruri spre Panama si San Francisco dar si in zona Europei de Nord, catre Stavanger si Norvegia.

Incepand cu luna noiembrie a anului 2013, Air France opereaza 3 zboruri saptamanale (luni, joi si sambata) catre destinatia Panama, cu o aeronava Boeing 777-200, ce dispune de 309 locuri.

Incepand cu 31 martie 2014, Air France va opera si doua zboruri zilnice catre Stavanger (Norvegia) cu plecare de pe Charles de Gaulle. Compania va deservi astfel o a doua destinatie din Norvegia, dupa Oslo (trei zboruri zilnice) si va completa oferta KLM, care opereaza 5 zboruri saptamanale, cu plecare de pe Schiphol.

De la 30 martie 2014, Air France introduce o noua destinatie, San Francisco, zborurile fiind operate cu A380, cea mai mare aeronava de pasageri.

Air France KLM, alaturi de partenerii lor, deservesc peste 260 de zboruri zilnice transatlantice. In 2014, Air France va zbura catre 11 destinatii din Statele Unite (cu plecare de pe Charles De Gaulle): Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco si Washington.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Air France KLM introduce 3 noi destinatii spre America si Nordul Europei