Vacantele de tip city break se ieftinesc cu 30% in ianuarie - februarie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacantele de tip city break se ieftinesc cu 30% in ianuarie - februarie

 

Vacantele de tip city break in orasele din Europa se ieftinesc in lunile ianuarie si februarie, in medie, cu 30%, comparativ cu lunile octombrie si noiembrie si cu 35-50% fata de luna decembrie, ca urmare a reducerilor facute de hotelierii din strainatate dupa sarbatorile de iarna, potrivit unui studiu al portalului de turism Vola.ro.

De exemplu, un city break la Paris in lunile octombrie sau noiembrie porneste de la 300 euro/persoana, iar dupa sarbatori de la 199 euro/ persoana. Un city break la Londra porneste tot de la 300 euro/persoana, iar dupa sarbatori de la 218 euro/persoana.

Un city break la Viena costa de la 250 euro/persoana, iar dupa sarbatori 199 euro/persoana. Un city break la Roma costa de la 200 euro/persoana, iar dupa sarbatori de la 155 euro/persoana.

In top 5 al celor mai cautate destinatii de city break de catre romani intra Praga, Viena, Roma, Barcelona si Paris.

Praga este o destinatie foarte ieftina, cu pachete de la 200 euro/persoana pe sejur, Viena a tot scos pe timpul anului oferte la zboruri de la 95 euro/persoana, de aici si tarifele bune, Roma a coborat cateva locuri in top, dar e o destinatie care merge tot anul, e mai cald si tarifele ajung cateodata si sub 200 euro/persoana.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Vacantele de tip city break se ieftinesc cu 30% in ianuarie - februarie