Colindatori, saniute trase de cai, pomana porcului. Topul locatiilor pentru un Craciun traditional

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Colindatori, saniute trase de cai, pomana porcului. Topul locatiilor pentru un Craciun traditional

 

Sunetul colindelor ca in povesti, dar si bucatele preparate dupa retete stravechi atrag multi turisti, atat din tara cat si din strainatate, care vor sa petreaca un Craciun traditional, cu slanina, caltabos, horinca, branzeturi si cozonac. DailyBusiness.ro a facut o selectie de 5 locatii in care te poti bucura de vechile obiceiuri.

Proprietarii au inceput deja pregatirile pentru un Craciun traditional. Putine localitati isi mai pastreaza traditiile stramosilor nostri si de aceea sunt si cautate de turistii care vor sa participe la taierea porcului, sa se plimbe cu sania trasa de cai si sa se bucure de frumusetile naturii.

Si Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a lansat in acest an programul “Traditiile Craciunului cu ANTREC” pentru a incuraja alegerea turismului rural drept principala optiune turistica a romanilor. Acest program ofera turistilor cazare in pensiunile rurale atat in perioada Craciunului, cat si in perioada sarbatorilor de iarna.

“Turistii romani prefera sa petreaca sarbatorile de iarna, in special perioada Craciunului, in familie sau alaturi de rude si prieteni sau intr-un cadru autentic romanesc, plin de traditii. Ma bucura sa spun ca turismul rural este cea mai solicitata forma de turism in perioada Craciunului, de catre romani, iar numarul acestora creste de la an la an”, a declarat Maria Stoian, presedintele fondator al ANTREC.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Colindatori, saniute trase de cai, pomana porcului. Topul locatiilor pentru un Craciun traditional