Cursă Cluj-Napoca - Tel Aviv inaugurată de WIZZ AIR. Ce program va avea

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cursă Cluj-Napoca - Tel Aviv inaugurată de WIZZ AIR. Ce program va avea

 

Compania Wizz Air a inaugurat zborul de la Cluj-Napoca la Tel Aviv, care zbura de două ori pe săptămână, miercuri şi duminică.

Purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a declarat că zborul va dura două ore și jumătate.

”Suntem bucuroşi să inaugurăm cursa aeriană Cluj-Napoca – Tel Aviv În Transilvania trăieşte o comunitate israeliană reprezentativă care va beneficia de această oportunitate. De asemenea, sperăm ca întreaga regiune din jurul Clujului să poată atrage turiştii din Israel, dar şi oameni de afaceri din această ţară. Noul zbor oferă şi locuitorilor din Cluj şi Transilvania posibilitatea de a vizita Tel Aviv şi Ţara Sfântă.

Cursa Cluj-Napoca – Tel Aviv va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, durata zborului fiind de două ore şi jumătate. Cursa inaugurală spre Tel Aviv va avea 115 pasageri, iar cea de întoarcere de la Tel Aviv spre Cluj va număra 139 de pasageri”, a spus Daniel de Carvahlo.

Arnon Arbel, consilier pe probleme economice în cadrul Ambasadei Israelului din Bucureşti, a fost la Cluj, la inaugurarea zborului, și a spus că în Israel sunt circa un milion de evrei cu origine română.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.stiridecluj.ro

Rezervare

You are here: Ştiri Cursă Cluj-Napoca - Tel Aviv inaugurată de WIZZ AIR. Ce program va avea