Mazare promite sa ilumineze plajele din Mamaia ca in Brazilia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Mazare promite sa ilumineze plajele din Mamaia ca in Brazilia

 

Lucrarile de reabilitare a promenadei din Mamaia au inceput, urmand sa fie reamenajate, intre altele, piatetele de la Perla si Cazino, astfel incat carele alegorice sa aiba mai mult loc pentru defilare, iar plajele vor fi iluminate ca in Brazilia, investitia fiind de 10 milioane euro, spune Mazare.

"Este vorba de un proiect de 10 milioane de euro, bani europeni, si care este adresat statiunii Mamaia si Satului de Vacanta. De fapt, o sa refacem coloana vertebrala a statiunii Mamaia, cea pe care am incercat sa o modernizam acum zece ani cand am venit eu primar cu niste bani foarte putini", a declarat, joi Radu Mazare, citat de Mediafax.

"De data asta insa, o sa o facem la standarde foarte ridicate, vom amenaja toata promenada din statiunea Mamaia, incepand cu zona de intrare din sud pana in capat, in zona de intrare din nord si in Satul de Vacanta, plus piatetele. Ea va fi amenajata pentru plimbare pedestra, va fi in anumite locuri accesibila si auto cu parcarile aferente, insa ce este foarte important va oferi, totodata, un spatiu de desfasurare a carnavalului, va fi luminata la fel ca «sambadromul» din Brazilia si va oferi posibilitatea carelor alegorice sa se miste si sa se plimbe cu maxima vizibilitate si fara sa distruga zona de promenada", a mai spus primarul.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Mazare promite sa ilumineze plajele din Mamaia ca in Brazilia