Top 5 destinatii din Austria preferate de turistii romani pentru perioada de iarna

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 Top 5 destinatii din Austria preferate de turistii romani pentru perioada de iarna

 

Peste jumatate din numarul total al turistilor romani care viziteaza anual Austria, aleg aceasta tara pentru ski. Reprezentanta din Romania a Oficiului National de Turism al Austriei face primele estimari pentru vacanta de iarna 2013-2014, realizand un top 5 al celor mai solicitate destinatii pentru vacanta de iarna de catre turistii romani.

1. Viena este una dintre cele mai vizitate destinatii ale Austriei de catre turistii romani (pe locul 11 in topul vizitatorilor dupa nationalitate). In perioada iernii principalul magnet al Vienei sunt targurile de Craciun, care in acest an vor fi deschise din 22 noiembrie si pana in 24 decembrie. Aceste evenimente atrag anual aproximativ 500.000 de turisti care petrec cel putin o noapte in Viena, iar romanii reprezinta aproximativ 3,4% din total. 

2. Innsbruck este un alt oras care se mentine in topul alegerilor turistilor romani in sezonul de iarna. Pe langa targul de Craciun care se desfasoara in mai multe zone din oras din noiembrie pana in ianuarie, turistii au acces la un domeniu schiabil format din 9 partii (dintre care la unele se poate ajunge cu tramvaiul). In plus, Innsbruck este singurul oras care a gazduit de trei ori Jocurile Olimpice de iarna.

3. Neustift im Stubaital, aflat in valea Stubai, aproape de Innsbruck, are peste 50 de km de partie, situate intre 1.000 si 3.000 m altitudine, potrivite atat pentru schiorii incepatori, cat si pentru cei avansati. Anul acesta, sezonul de ski din Neustift im Stubaital s-a deschis pe 20 septembrie.

4. Kaprun are 130 km de partii cu un grad de dificultate mediu, fiind ideale pentru familii si incepatori.

5. Solden este o alta destinatie preferata de romani. Include 151 km de partii, doi ghetari schiabili, cea mai lunga partie din lume (14 km) si toate dotarile pentru o vacanta memorabila.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

 

 

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Top 5 destinatii din Austria preferate de turistii romani pentru perioada de iarna