30 de englezi au rezervat in totalitate Hotelul de Gheata de la Balea pentru Revelion

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

30 de englezi au rezervat in totalitate Hotelul de Gheata de la Balea pentru Revelion

 

30 de turisti englezi s-au grabit si au rezervat deja toate camerele singurului hotel de gheata din Romania, Hotel Of Ice, plus alte trei igluuri, pentru a petrece noaptea de Revelion la peste 2.000 de metri altitudine, la Balea Lac, in muntii Fagarasului, a declarat miercuri Vasilica Popa, reprezentant al Klingeis Consulting, firma care detine hotelul.

Rezervarile s-au facut cu trei luni de zile inainte de a fi ridicat ineditul hotel, singurul de acest fel din tara noastra si printre putinele constructii de gheata din Europa, relateaza Agerpres.

„Deja au inceput rezervarile la Hotel of Ice. Noi lucram cu mai multe agentii. Si-au facut rezervari atat turisti straini, cat si romani. Englezii vin de Revelion, pe 31 decembrie. Totul este ocupat pentru ei. Romanii care si-au facut deja rezervari au preferat lunile ianuarie - februarie”, a precizat Vasilica Popa.

Aceasta a subliniat ca si in acest an, la Balea Lac, Hotel of Ice va avea 12 camere duble, iar langa se vor construi trei igluuri. O noapte in hotelul de gheata din judetul Sibiu va costa 400 de lei camera, iar in iglu va fi mai scump, tariful pe noapte fiind de 600 de lei.


Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro


Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri 30 de englezi au rezervat in totalitate Hotelul de Gheata de la Balea pentru Revelion