Noul director executiv Tarom: Nu exista nicio sansa de rentabilizare a companiei in acest an

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Noul director executiv Tarom: Nu exista nicio sansa de rentabilizare a companiei in acest an

 

Nicolae Demetriade, care a fost numit vineri in functia de director executiv al Tarom de catre Consiliul de Administratie, a declarat ca nu exista nicio sansa ca operatorul aerian sa fie rentabilizat in 2013, dar spera ca acest lucru sa se intample anul viitor.

"Am fost imputernicit in aceasta functie pentru a urgenta implementarea planului de management. Tinta este sa rentabilizam compania mai repede decat este prevazut in planul de management, adica sfarsitul anului 2015. Nu exista nicio sansa pentru rentabilizarea companii in acest an, insa speram sa se intample la sfarsitul anului viitor" , a declarat agentiei Mediafax Nicolae Demetriade, care ocupa si pozitia de membru in Consiliul de Administratie.

Demetriade a afirmat ca va colabora cu directorul general al Tarom, belgianul Christian Edouard Heinzmann, care are un mandat de patru ani. Heinzmann a fost numit in noiembrie la conducerea operatorului aerian national.

Tarom a inregistrat pierderi de 66 milioane de lei in primele patru luni, cu 30 milioane de lei mai putin fata de rezultatul negativ estimat in planul de management.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

You are here: Ştiri Noul director executiv Tarom: Nu exista nicio sansa de rentabilizare a companiei in acest an