Pleci in vacanta? Ce trebuie sa ofere hotelul tau, in functie de stelele pe care le are

Email Imprimare PDF

 

Pleci in vacanta? Ce trebuie sa ofere hotelul tau, in functie de stelele pe care le are

 

Ministerul Economiei a aprobat normele metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice.

La 4 stele nu sunt acceptate camerele mai mici de 15 mp, iar la cele de 3 suprafata minima este de 13 mp. La camerele de doua locuri, hotelierii trebuie sa asigure minimum 20 de mp la 5 stele, 18 mp la 4 stele, 15 mp la 3 stele si 12 mp la 2 stele, noteaza Economica.net.

Camerele trebuie sa aiba in baie oglinda, cos de gunoi, cuier, perie si dezodorizant, cuier, suport pentru prosoape, sapun si hartie igienica, 3 prosoape si covor antiderapant. In camere, trebuie sa fie mochete sau covoare, somiera si slatea, noptiere sau alte piese similare, fotolii sau scaune (cu exceptia unitatilor de 2 si o stea), masa, oglinda, suport pentru bagaje, cuier, dulap, veioza, pahare, TV (cu exceptia unitatilor de o stea), telefon si minibar (cu exceptia unitatilor de 2 sau 1 stea). 

La 5 stele, lenjeria si prosoapele se schimba la 2 zile, iar halatele de baie la 3 zile. La 3 stele, lenjeria se schimba la 3 zile, iar prosoapele la doua, in timp ce la doua stele aveti dreptul la lenjerie curata o data la patru zile, iar la prosoape o data la 3 zile.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pleci in vacanta? Ce trebuie sa ofere hotelul tau, in functie de stelele pe care le are