TOP VACANTE TRAZNITE. Vezi 9 idei de escapade inedite!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

TOP VACANTE TRAZNITE. Vezi 9 idei de escapade inedite!

Se apropie sezonul vacantelor si te bate gandul sa te refugiezi pentru cateva zile de odihna? Daca te-ai plictisit de statiunile aglomerate, de aceleasi hoteluri cu piscine si restaurante fitoase, de orasele pline de turisti, iata cateva idei trasnite de vacanta.

Pentru unele din aceste destinatii, trebuie sa ai conturile pline, intrucat vorbim despre locuri exclusiviste. Dar nu te speria, nu toate ofertele sunt la fel de extravagante.

Intalnire cu o sirena adevarata

In vestul Floridei (SUA), lucrurile par desprinse din povestile Disney, cu micuta Ariel. De ce spunem asta? Intrucat pe coasta de vest poti vedea lucruri incredibile. Nu sunt personaje de desene animate, nici manechine. Mai mult, ele traiesc, la aproximativ o ora de mers cu masina departare de nord, de Tampa. Vorbim despre niste sirene "adevarate".

Weeki Wachee este un teatru construit intr-un izvor natural, care permite publicului sa calatoreasca intr-o lume subacvatica fara sa intre in contact cu apa.
Pentru ca au cozi fosforecente, confectionate din Lycra, sirenele incanta turistii cu povestile si coregrafiile lor speciale, realizate uneori, alaturi de pesti, broaste testoase, si alte creaturi marine, inspirate din legendele despre sirene.
Weeki Wachee Springs atrage turisti din intreaga lume, inclusiv celebritati, precum Elvis Presley, s-au aratat incantate de acest loc.
O vacanta subacvatica

Ca tot vorbim despre mari si oceane, in ultima vreme se contruiesc tot mai multe hoteluri subacvatice, in care vizitatorii se pot caza si comporta precum in unitatile turistice de pe uscat.

De exemplu, un aventurier australian si-a petrecut doua saptamani de viata sub apa, mergand pe bicicleta pentru a genera electricitate si folosind alge pentru a produce oxigen.

Lloyd Godson si-a petrecut 12 zile din viata, intr-o capsula de otel, scufundata intr-o groapa de pietris inundat. Casa lui temporara, o cutie de 10 metri patrati, a fost considerata „primul habitat subacvatic sigur din lume”.
Cand a revenit pe uscat, Llyod a sarbatorit succesul experimentului cu o cupa de sampanie, recunoscand apoi ca a suferit putin in cabina subacvatica.

O vacanta in care sa inoti cu...

Te incanta idea de a inota cu delfinii? Ei bine, afla ca acestia din urma nu sunt singurele vietati dornice sa te acompanieze in aceasta activitate placuta.   In Bih Majore Cay, porcii se bucura de un tratament cu totul si cu totul special: au propriul lor bazin de inot. Iar cei mai curajosi vizitatori li se pot alatura. Nu trebuie sa te temi, acestia nu te vor musca, atata timp cat nu devii agresiv cu ei.

Pentru a citi si despre destinatii de vacanta de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri TOP VACANTE TRAZNITE. Vezi 9 idei de escapade inedite!