Mina de aur, umpluta cu namol. Vezi cat costa o saptamana de tratament la bai VIDEO

E-mail Print PDF
There are no translations available.

"Hai la bai", ne invita agentii de turism si hotelierii care au lansat si un program cu acest nume, ca sa ne convinga sa alegem statiuni balneare ca Olanesti, Vatra Dornei, Lacu Sarat sau Calimanesti. Pentru toate au fost pregatite pachete si preturi speciale, valabile pana in toamna. Dar nu va asteptati la conditii de lux.

In statiunea Lacu Sarat din Braila, au ajuns la bai primii turisti. Singurul hotel inclus in program, de doua stele, se lauda cu un grad de ocupare de 85%. Oamenii vin, chiar daca nu sunt conditii extraordinare. Ii intereseaza tratamentul de calitate.

"Programul costa la hotel de 2 stele, 575 de lei, pe persoana, include 6 nopti de cazare, masa, pensiune completa, o consultatie medicala initiala si 2 proceduri de tratament timp de 5 zile", explica Iulia Stefan, sefa unei agentii de turism.
Cine vrea cazare la 3 stele insa plateste 690 de lei pe saptamana. Este si cazul bazei de tratament din Saturn, modernizata din temelii anul trecut.
Cu toate ca aici nemtii sunt principalii clienti, astazi am intalnit si foarte multi pensionari romani, veniti la odihna si tratament cu bani putini.
“Noi folosim sulf, namol, apa de mare, baza de tratament este noua si speram sa mai facem si un bazin cu apa sulfuroasa”, spune Horia Bardan, medicul bazei de tratament.
“Turismul balneo are un potential imens si nu numai pentru romani, vin multi straini: nemti, toti cei vorbitori de limba germana, foarte multi din Europa”, explica Ioana Dobrescu, secretar general al ANAT.
Poate ar veni si mai multi turisti, daca le-am oferi conditii mai bunede cazare,  pentru ca statiuni avem destule. Numai in programul "Hai la Bai" s-au inscris 15 statiuni balneare, aflate si la munte, dar si pe litoral. In afara de germani, sunt intersati de namolul nostru austriecii si rusii.
Pentru a citi mai multe despre statiunile balneare de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Mina de aur, umpluta cu namol. Vezi cat costa o saptamana de tratament la bai VIDEO