Spania și Grecia în topul destinațiilor de vacanță preferate de orădeni

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Spania și Grecia în topul destinațiilor de vacanță preferate de orădeni

Când vine vorba de vacanța de vară orădenii își aleg destinația încă din perioada martie-aprilie.Anul acesta destinațiile preferate pentru care s-au făcut rezervări sunt Spania și Grecia, în timp ce litoralul românesc pierde teren.

„Majoritatea orădenilor au ales sejururi în Costa Brava. De asemenea, Grecia se meține în topul celor mai căutate destinații", spune Diana Cseke, managerul unei agenții de turism. Prețurile pentru o vacanța pot fi între 500 de euro și 1.800 de euro, în funcție de perioada aleasă, de numărul de nopți, de clasificarea hotelului și de mesele incluse. Orădenii aleg să-și planifice vacanța din timp din pricina reducerilor dar și a ofertei variate. „Dacă anul trecut am petrecut concediul în Italia, anul acest vom încerca în Grecia. Am ales un sejur de șapte nopți în insula Corfu, la un hotel de trei stele, cu demipensiune, pentru care vom achita 500 de euro", spune Laura Voicu. „Anul acesta am decis să mergem în vacanță cu mașina noastră, pentru că este mai rentabil", a mai spus orădeanca.

Pentru a citi despre alte destinatii, atat de la noi din tara, cat si din strainatate, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Spania și Grecia în topul destinațiilor de vacanță preferate de orădeni