Pensiunea Mellis - Cluj-Napoca

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pensiunea Mellis - Cluj-Napoca

Pensiunea Mellis ofera cazare in orasul Cluj Napoca, aproape de centrul orasului, in apropierea marilor centre comerciale: Kaufland, Metro, Praktiker, Cora, Polus Center, Arabesque si altor mari locatii cum ar fi: Sala si Platoul salii Sporturilor, stadionul Ion Moinea, Parcul Iuliu Hateganu, Parcul Central si Hotelul Sport, cazare ieftina Cluj.

Cele mai apropiate locatii sunt: fabrica de bere Ursus, Institutul de Agronomie, Institutul Primaria si Prefectura Cluj, Casa de cultura a studentilor, Clinica de  Urologie, Spitalul de copii (Str. Motilor), Ginecologie I si II, Institutul Oncologic, Clinicile si spitalele de pe Str. Clinicilor.
Pensiune Cluj Mellis se afla la 10 minute de Expo Transilvania si la 15 minute de Aeroport.

Amplasata intr-o zona deosebit de linistita, pensiune cluj Mellis, cazare Cluj Napoca, vine in intampinarea turistilor cu o gama larga de servicii, loc de odihna si relaxare:

Va puteti bucura de o gama  larga de servicii avand camerele prevazute cu: aer conditionat, televizor, telefon, internet prin wireless, seifuri, o curatenie exemplara si tot confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Pensiunea Mellis - Cluj-Napoca