Tot ce trebuie să ştii despre călătoriile în Thailanda şi Vietnam

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Tot ce trebuie să ştii despre călătoriile în Thailanda şi Vietnam

Ministerul român de Externe a dat publicităţii două ghiduri de călătorie - în Thailanda şi în Vietnam - care vin să ofere informaţii turiştilor români.

Ministerul Afacerilor Externe a lansat astăzi Ghidurile de călătorie pentru Regatul Thailandei şi Republica Socialistă Vietnam, ca parte a „Ghidului de informare pentru cetăţenii români care doresc să călătorească în statele din Asia”.

Materialele de interes public prezintă condiţiile specifice de intrare şi regimul de şedere în cele două ţări, precum şi informaţii practice cu privire la formalităţile care trebuie îndeplinite de turistii români la intrarea pe teritoriul acestor state.

MAE reaminteşte că cetăţenii români  care doresc să călătorească în Thailanda au nevoie de viză, iar aceasta  poate fi obţinută de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucureşti.

Turistii români care doresc să călătorească în Republica Socialistă Vietnam au, de asemenea, nevoie de viză. Viza de intrare poate fi obţinută de la Ambasada R.S. Vietnam la Bucureşti.

Pentru a citi si despre situatia turismului din Egipt din ultima perioada, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Tot ce trebuie să ştii despre călătoriile în Thailanda şi Vietnam