Craiova: Nu te-ai hotărât încă unde vei pleca în concediu la vară? Agenţiile sunt pregătite să îţi facă oferte la târgul de turism!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Oltenii sunt aşteptaţi în Piaţa Mihai Viteazul din centrul Băniei din Craiova, în ultimul weekend al lunii mai, la prima ediţie a Târgului de turism Oltenia Travel & Business.

Evenimentul va fi organizat de Asociaţia pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Oltenia (ATRECO) şi Mapamond Events & Advertising, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova în perioada 27-29 mai. La acest târg de turism vor veni peste 40 de expozanţi din domeniu precum asociaţii de promovare a turismului, touroperatori, companii aeriene, agenţii de turism, hotelieri, staţiuni balneare, pensiuni agroturistice, organizaţii specializate în turismul rural, cultural, ecologic, ecumenic, turism de vânătoare şi pescuit, turism de afaceri, furnizori de servicii şi produse din domenii conexe.

Pentru a cauta cazare in Craiova, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Craiova: Nu te-ai hotărât încă unde vei pleca în concediu la vară? Agenţiile sunt pregătite să îţi facă oferte la târgul de turism!