Pensiunea Hanul Dacilor

|

Pensiunea Hanul Dacilor ***

Adresă: Str Bucium, Nr 73G
  Iași, 700278, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 418062

Mobil: +40 741 300829

Web: www.hanuldacilor.ro

 

Descriere

Hanul Dacilor este situat intr-o zona deosebita, la Plopii fara Sot - veche de peste 250 ani, locul care l-a inspirat atat de mult pe marele nostru poet Mihai Eminescu in operele sale.

Facilitati cazare: Fax, Internet wireless, Internet prin cablu, Parcare, gradina/curte, Jacuzzi, Room service, Terasa, Plata cu cardul, Semineu, Loc amenajat de joaca, Restaurant.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Camere cu balcon, Jacuzzi in camera, Incalzire centrala, Aer conditionat, Baie in camera, Camera cu TV.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimonialada:
150 RON / zi; 115 RON / zi in regim single;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Hanul Dacilor