Hotel Calarasi

|

Hotel Calarasi **

Adresă: Str. 1 Decembrie 1918, Nr.2
  Călăraşi, jud. Călăraşi, Romania

Telefon: +40 242 315980;+40 242 311732

Fax: +40 242 312562

Web: www.hotelcalarasi.ro

 

Descriere

Situat în Călăraşi, lângă Parcul Central şi pe malul braţului Borcea, Hotelul Călăraşi găzduieşte un restaurant cu meniu internaţional, precum şi un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Toate camerele sunt dotate cu televizor şi frigider. Fiecare unitate are baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele au aer condiţionat şi o zonă de relaxare.

În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Staţia de autobuz Călăraşi este la 200 de metri, iar gara se află la 1,5 km. Hotelul Călăraşi oferă parcare privată gratuită.

Tarife:
Single: 105 Lei
Dubla Reg. Single: 150 Lei
Dubla: 160 Lei
Tripla: 210 Lei
Apartament: 240 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Calarasi