O noua statiune de schi in Brasov? Vezi ce spun jucatorii din turism

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

O noua statiune de schi in Brasov? Vezi ce spun jucatorii din turism

Primariile din Brasov si Sacele au incheiat un parteneriat pentru a dezvolta o noua statiune de schi in muntii Cailor. Cum privesc agentiile de turism si hotelierii acest proiect si cum va influenta viitoare statiune turismul practicat in Poiana Brasov, afla dintr-o analiza Wall-Street.ro

Un concurent pentru Poiana Brasov?

Primaria Brasov nu exclude scenariul ca viitoarea statiune Paltinu sa depaseasca Poiana Brasov in ceea ce priveste interesul turistilor pasionati de munte. Cu toate acestea, agentiile de turism sunt inca precaute in estimari.

"Nu va fi usor pentru noua statiune sa se pozitioneze in topul statiunilor de schi, pentru ca Poiana Brasov este un brand care nu se va lasa surclasat fara «sa lupte». Statiunile montane au avantajul ca nu intra niciodata in extrasezon. Au potential balneoclimateric si sunt foarte solicitate de organizatorii de evenimente. Sporturile extreme sunt si ele parte a ofertei de turism montan si este recomandat sa le practicam vara", a explicat Mioara Gheorghe, director operational al Happy Tour, cel mai mare tur operator de pe piata locala.

Oficialul Happy Tour a aflat despre proiectul statiunii Paltinu din presa si crede ca este o initiativa laudabila, care ar putea creste atractivitatea Romaniei ca destinatie turistica montana, precum si a orasului Brasov.

"Daca proiectul va fi realizat, atunci cred ca atat Paltinu, cat si Poiana Brasov vor prospera ca urmare a concurentei, dar si datorita diversificarii ofertei domeniului schiabil. Speram ca soarta acestui proiect sa fie diferita de a mult laudatului Dracula Park", adauga Mioara Gheorghe.

Pentru a cauta cazare in orasul Brasov si in Poiana Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri O noua statiune de schi in Brasov? Vezi ce spun jucatorii din turism