Hotel de cinci stele, langa stadionul Steaua

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotel de cinci stele, langa stadionul Steaua

Firma Premier Palace investeste sapte milioane de euro intr-un hotel de cinci stele in Bucuresti situat in vecinatatea stadionului Ghencea si mizeaza pe contracte cu cluburile de fotbal, existand deja interes din partea clubului Steaua.

Hotelul, care se va numi Premier Palace, va fi structurat pe cinci etaje si va avea 60 de camere, cinci apartamente si un restaurant cu 250 de locuri. Alaturat hotelului va functiona un alt corp de cladire, cu sase etaje, cu spatii de birouri, trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 1.000 de locuri si un spa, care va include printre altele un centru de recuperare sportiva.

"Ne vom adresa in special cluburilor romanesti de fotbal si a celor straine care vor juca in Romania. De exemplu, daca Steaua va participa in liga europeana, vom veni cu oferte. Noul hotel Premier Palace va avea si un centru cu 6-7 sali de masaj, cu aparatura medicala specifica recuperarii sportive. Pana in prezent am primit o cerere din partea clubului de fotbal Steaua, insa nu vom semna niciun contract pana nu vom deschide hotelul", a declarat administratorul firmei Premier Palace, Marian Dumitru, citat de Mediafax.

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Hotel de cinci stele, langa stadionul Steaua