Proprietarii hotelului Carol Parc au scazut pretul de vanzare cu 30%

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Proprietarii hotelului Carol Parc au scazut pretul de vanzare cu 30%

Proprietarii hotelului Carol Parc din Bucuresti, scos la vanzare in anul 2008 cu 14 milioane de euro, cer in prezent pe el 10 milioane de euro, potrivit unui anunt postat pe un site imobiliar.

Hotelul Carol Parc din Bucuresti, cea mai luxoasa structura de cazare din Romania si singura de pe piata locala inclusa in topul unitatilor de lux elaborat de revista americana Condé Nast Traveler, a costa acum 10 milioane de euro, potrivit unui anunt postat pe un site imobiliar.

In anul 2008, acelasi hotel a fost scos la vanzare cu 14 milioane de euro, proprietarii mentinand pretul cerut timp de doi ani.

Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc este singurul hotel din Romania din categoria small luxury hotel. Localizata in apropiere de Parcul Carol, unitatea este clasificata la cinci stele si are 19 camere, printre care un Junior Suite si trei apartamente, un restaurant cu bucatarie internationala si un Piano Bar.

Hotelul este construit intr-o cladire de pe Dealul Filaret, langa Parcul Carol, care a apartinut arhitectului Suter, apropiat al regelui Carol I. In timpul regimului comunist, cladirea a functionat ca sediu al partidului, apoi ca sediu al ICRAL. Cladirea a fost revendicata si castigata in anul 2000 de catre un urmas al fostilor proprietari.

"Am cumparat casa in 2003, si pretul pe care l-am platit s-a ridicat la aproximativ un milion de dolari. Investitia totala in acest proiect a fost de aproximativ sase milioane de euro", declara la data inaugurarii, Adrian Petre, proprietarul hotelului.

El a spus ca a conceput hotelul dupa modelul hotelului de lux Lowell din New York, la care a lucrat pana in 1990.

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Proprietarii hotelului Carol Parc au scazut pretul de vanzare cu 30%