Zeci de accidente pe multe partii de pe Valea Prahovei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Zeci de accidente s-au produs, de la deschiderea sezonului de schi, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, Spitalul de Ortopedie si Traumatologie din Azuga primind, din 15 decembrie si pana in prezent, aproximativ 300 de pacienti, informeaza Mediafax.

Cele mai multe dintre accidentarile produse pe partii sunt din vina unor turisti, care fie nu sunt echipati corespunzator, fie urca pe schiuri sau snowboard fara sa aiba experienta si fara sa ia cursuri de la instructori.

Potrivit administratorului pârtiei Kalinderu, din staţiunea prahoveană Buşteni, zece persoane s-au accidentat pe această pârtie din data de 4 ianuarie şi până sâmbătă. Şapte dintre accidente s-au produs vineri, alte două având loc sâmbătă, când pe pârtii precum Kalinderu sunt peste 2.000 de turişti.

Ion Vasilescu a precizat că pârtia pe care o administrează oferă toate condiţiile de siguranţă necesare şi că, în peste 95 la sută din cazuri, accidentele se produc fie din cauză că turiştii urcă pe pârtii neechipaţi corespunzător, fie pentru că iubitorii sporturilor de iarnă urcă pe schiuri sau snowboard fără a avea experienţă, iar în aceste cazuri se autoaccidentează, sau îi lovesc pe alţii.

Pentru cauta cazare in statiunea Busteni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Zeci de accidente pe multe partii de pe Valea Prahovei