Cat costa un sejur de Craciun in Romania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cat costa un sejur de Craciun in Romania

Desi Romania se afla in continuare in recesiune, agentiile de turism mizeaza pe dorinta romanilor de a petrece momente relaxante in familie, cu ocazia Craciunului si lanseaza oferte atragatoare, la preturi tentante.

Cea mai ieftina oferta din tara, pentru un sejur de Craciun este propusa de Cabana Maria, aflata la 3 km de centrul orasului Predeal, pe drumul care leaga DN1 de Paraul Rece.

Turistii pot petrece aici un Craciun linistit si confortabil, garantat de proprietarii cabanei. Aceasta are zece camere, trei apartamente si sapte camere duble, special amenajate pentru a oferi intimitate si relaxare.

Tariful pentru Craciun incepe de la 16 euro/persoana/noapte si este valabil in perioada 24 – 27 decembrie 2010, conform datelor publicate pe infoturism.ro.

Un pachet standard, format din doua nopti de cazare, cu mic dejun inclus  costa 750 euro, pentru o capacitate de maxim 23 locuri.

Pachetul extins inseamna trei nopti de cazare cu mic dejun inclus si costa cu 250 euro mai mult, pentru acelasi numar maxim de persoane.

Tot pentru un sejur de Craciun reusit  se poate inchiria integral si o vila in Baile Olanesti. Vila Tisa, clasificata la trei stele, are de asemenea o capacitate de 23 locuri si percepe un tarif de 95 lei/persoana/noapte, in camera dubla, pentru un pachet de trei nopti, in perioada 24 – 27 decembrie.

Pentru a cauta unitati de cazare din Predeal, accesati aceasta sectiune a siteului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Cat costa un sejur de Craciun in Romania