Carpatair introduce de sarbatori de iarna zboruri suplimentare spre Timisoara

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Carpatair introduce de sarbatori de iarna zboruri suplimentare spre Timisoara

Carpatair va introduce de sarbatori de iarna, noua curse suplimentare, cu retur, din Timisoara spre Italia, Ucraina, Grecia si Republica Moldova, zboruri care vor fi operate la 19 si 26 decembrie, respectiv 9 si 16 ianuarie 2011.

"Zborurile suplimentare sunt operate in perioada care prezinta cel mai mult interes pentru pasagerii nostri, care aleg sa isi petreaca vacanta de sarbatori acasa, oferind astfel mai multe posibilitati de a-si organiza deplasarile si de a calatori exact cand au nevoie", a declarat vicepresedintele de marketing si vanzari al Carpatair, Paula Ardelean.

Astfel, Carpatair va avea curse aditionale spre Timisoara, cu plecare din Chisinau, Cernauti, Odessa si Lviv, toate cu retur. Tot din Timisoara vor fi suplimentate in perioada sarbatorilor zborurile spre Venetia, Milano, Roma, Bologna si Atena, cu retur.

Carpatair detine un hub aerian la Timisoara, de unde pasagerii pot alege conexiuni spre mai multe destinatii. In prezent, compania aeriana opereaza peste 360 de zboruri regulate pe saptamana spre 30 de destinatii din sase tari.

Pentru a cauta mai multe unitati de cazare din Timisoara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Carpatair introduce de sarbatori de iarna zboruri suplimentare spre Timisoara