Muzeul Taranului Roman, printre cele mai bune destinatii turistice

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Muzeul Taranului Roman, printre cele mai bune destinatii turistice

 

Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti a primit Certificatul de Excelenta pe anul 2013 din partea site-ului de promovare turistica TripAdvisor.

Institutia de cultura a precizat intr-un comunicat ca muzeul roman a fost recunoscut astfel "ca o atractie turistica de performanta, datorita turistilor activi pe cel mai mare site de promovare turistica din lume".

"Premiul atesta imaginea foarte buna pe care o are muzeul la nivel national si international si se acorda numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor, ceea ce face ca distinctia sa confirme ca muzeul este foarte bine situat in preferintele turistilor", se mentioneaza in document.

Cu o medie de 3.500 de turisti pe luna, muzeul roman s-a situat anul trecut printre cele mai bune destinatii turistice, conform TripAdvisor, datorita plasarii intre primele 10% organizatii afiliate la acest site, criteriu pe baza caruia se acorda certificatul amintit.

"Ne straduim sa oferim vizitatorilor o experienta memorabila, iar acest premiu vine sa confirme faptul ca munca noastra a fost apreciata prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor", afirma Virgil Stefan Nitulescu, directorul general al Muzeul National al Taranului Roman (MTR)

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Muzeul Taranului Roman, printre cele mai bune destinatii turistice