Tarom lanseaza serviciul SkyPriority

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Tarom lanseaza serviciul SkyPriority

Compania aeriana Tarom a anuntat lansarea SkyPriority, incepand cu a doua jumatate a lunii mai, a unui pachet special creat pentru a aduce beneficii pasagerilor First/Business Class si membrilor SkyTeam Elite Plus (inclusiv membrilor Flying Blue Gold si Platinum). 

Printre primele aeroporturi unde va fi lansat SkyPriority se numara cele din Cluj, Timisoara, Londra (Heathrow) si Amsterdam (Schiphol). Pachetul include facilitati precum prioritate la check-in, predarea bagajelor,  ticketing si transfer, imbarcare, livrarea bagajelor si alocarea unor trasee distincte in anumite aeroporturi (fast-track) pentru zonele de securitate si imigrare. 

Pasagerii eligibili SkyPriority (clientii First/ Business Class si membrii SkyTeam Elite Plus)  vor avea marcat indicativul SkyPriority pe cartile de imbarcare. Aeroporturile din intreaga lume, participante in proiect vor avea zone delimitate si semnalizate pentru fiecare din serviciile oferite in acest proiect.  Proiectul SkyPriority a fost lansat in 1 martie 2012 in anumite aeroporturi din reteaua SkyTeam si va continua sa se dezvolte pe parcusul anului 2012, ajungand pana la inceputul anului 2013 la aproximativ 1000 de aeropoturi.

Pentru a citi o alta stire despre compania Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Tarom lanseaza serviciul SkyPriority