Prima conferinta dedicata marketingului interactiv in HoReCa

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Prima conferinta dedicata marketingului interactiv in HoReCa

In data de 6 noiembrie, Negrean Media si Marketing 24/7 Lanseaza HoReCa Marketing 24/7 in Cluj Napoca, aceasta fiind prima conferinta dedicata marketingului interactiv pentru industria de hoteluri, restaurante si catering.

Tot mai multe persoane se informeaza pe internet cand este vorba de gasirea si alegerea unui hotel, restaurant sau cafenele pentru cazare sau pentru petrecerea timpului liber.

Totusi, foarte multe companii din HoReCa nu stiu sa foloseasca puterea internetului la valoarea lui maxima.

Pe 27 noiembrie sunt asteptati la Cluj Napoca: manageri si directori de marketing din hoteluri,moteluri si pensiuni, restaurante,cluburi si cafenele; manageri si directori de marketing din agentii de turism; specialisti din industria HoReCa; studenti la specializarea Managementul Hotelier; toti cei interesati de online marketing si de industria hoteliera; furnizori si ofertanti de produse si servicii pentru industria de HoReCa.

HoReCa Marketing 24/7 va prezenta audientei solutii concrete pentri a-si creste afacerea prin intermediul internetului si a tehnologiei moderne. Participantii vor invata cum sa isi reduca bugetele de promovare, dar in acelasi timp sa isi creasca incasarile de la clientii noi si cei recurenti.

Printre temele abordate:

  • “Top 10 greseli majore in abordarea marketingului pe internet in cadrul industriei HORECA” (Ciprian Stavar si Alexandru Israil, Guerrilla Marketing Online Trainer & Consultant)
  • “Cum te poate ajuta Google” (Dan Kovacs, Specialist Search Engine Optimization, 3D Studio Shop)
  • “Generarea de lead-uri eficiente prin intermediul internetului” (Ciprian Gavriliu, General Manager, Play The Balls)
  • “Importanta unui site eficient si optimizat, precum si ce ar trebui sa contina acesta” (Claudiu Gamulescu, Online business developer, Underclick)
  • “Care sunt directoarele de hoteluri care pot sa iti aduca cei mai multi clienti. Cum poti folosi platforme de rezervare online” (Lavinius Marcu, General manager, Captain GO)
  • “Oportunitatile implicarii in retelele sociale si cum poti sa iti transformi clientii in cei mai buni promotori ai afacerii tale” (Adrian Soare, Consultant Social Media independent)
  • “Beneficiile si avantajele mobile marketing-ului in fidelizarea si generarea de noi clienti” (Dan Vartopeanu, .General manager, Voxline Communications)
  • “Marketing in industria HoReCa” (Bogdan Iordache, Fondator Conctoo)

Sursa: www.horecamarketing.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Prima conferinta dedicata marketingului interactiv in HoReCa