Peste 1.000 de turisti romani sunt blocati in Antalya. Vezi de ce

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Peste 1.000 de turisti romani sunt blocati in Antalya. Vezi de ce

Peste 1.000 de turisti romani sunt blocati in statiunea turca Antalya, dupa ce agentia de turism Premium Holidays, de unde si-au cumparat vacantele, intampina dificultati din cauza problemelor financiare ale partenerului sau din Turcia, informeaza Mediafax.

"Sunt peste 1.000 de turisti romani blocati in Antalya si toti au probleme cu intoarcerea in tara, pentru ca agentia de turism Premium Holidays nu le-a putut pune la dispozitie un avion cu care sa se intoarca", a declarat sambata Sorin Vaduvoiu, directorul executiv al Perfect Tours, care are in Turcia 100 de turisti cu pachete ale Premium Holidays.

El a adaugat ca turistii romani au avut in ultimele zile probleme si cu cazarea si le-au fost cerute garantii suplimentare pentru a putea innopta in hoteluri.

"Mai avem 100 de turisti in Antalya si am reusit sa readucem in tara 16 dintre ei. Vor veni si ceilalti in doua zile. Am platit pentru toti inca odata serviciile de transport", a mai spus Vaduvoiu.

Acesta a precizat ca toti turistii care au ajuns in Turcia cu pachete Premium Holidays au probleme cu intoarcerea in tara.

Pentru a citi si despre aglomeratia din ultimul weekend pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului notru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Peste 1.000 de turisti romani sunt blocati in Antalya. Vezi de ce