Noua hartă a Centrului vechi al Capitalei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Noua hartă a Centrului vechi al Capitalei

Centrul Vechi al Capitalei a devenit, în ultimii ani, polul de distracţie al Bucureştiului. El atrage în fiecare seară mii de români şi nu numai. Nu există expat sau turist străin care să nu fi petrecut o măcar o seară pe străzile Lipscani, Smârdan, Blănari, Covaci ori pe Strada Franceză.

În prezent, aici există peste 140 de localuri pentru toate gusturile, de la baruri şi restaurante, până la pub-uri şi bistrouri, în fiecare dintre  aceste localuri proprietarii investind, în medie, între 30.000 şi 170.000 de euro. Banii s-au dus în renovări, amenajări şi utilarea spaţiilor care strâng ca un magnet mii de petrecăreţi în fiecare seară. Zona valorează la o analiză rapidă cel puţin 4,2 milioane de euro, ca investiţii, potrivit unor calcule gândul.

"Cele mai căutate străzi pentru deschiderea de localuri în Centrul Vechi sunt, în prezent, Smârdan, Lipscani şi Strada Franceză, acestea având cel mai mare trafic", a declarat pentru gândul Radu Tănăsescu, managing partner al diviziei de retail din cadrul agenţiei imobiliare Coldwell Banker Affiliates.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Noua hartă a Centrului vechi al Capitalei