Cele mai potrivite destinatii pentru o luna de miere in toamna

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai potrivite destinatii pentru o luna de miere in toamna

Te gandesti ca toamna nu este o perioada propice pentru a pleca in luna de miere? Nimic mai neadevarat, KMPH Fox 26 prezinta o lista de destinatii potrivite pentru acest moment al anului.
Astfel, daca pleci in septembrie in luna de miere, Spania este o destinatie potrivita. Specialistii in nunti recomanda resortul La Pleta Hotel&Spa, amplasat in muntii Pirinei. Aici puteti imbina activitatile din natura, cum ar fi urcatul pe munte si echitatia cu masajul sau tratamentele spa.

Toamna este o perioada perfecta pentru a va petrece luna de miere si in Venetia, o destinatie care nu are nevoie de prezentare atunci cand vine vorba de romantism.  Pe langa frumusetea orasului sau plimbarile cu gondola, in apropiere de Venetia gasiti si podgorii.

Cabo, Mexic, poate fi o alta varianta potrivita pentru o vacanta de toamna. Ca activitati, specialistii recomanda plimbarile cu yacht-ul.

Pentru a citi si despre destinatii din tara noastra potrivite pentru o luna de miere in acest sezon , accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Cele mai potrivite destinatii pentru o luna de miere in toamna