Primul aeroport privat din Romania va fi construit in Adunatii Copaceni

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Primul aeroport privat din Romania va fi construit in Adunatii Copaceni

Primul aeroport privat din Romania si primul construit in ultimii 20 de ani va fi amplasat la 20 de kilometri Sud de Bucuresti, in Adunatii Copaceni. Compania Infra Group, detinuta de Romstrade (75%) si operatorul aerian low-cost Blue Air (25%), vor investi in noul aeroport, potrivit globalairportcities.com. 

“Aceasta investitie va contribui la echilibrul economic pe relatia Nord-Sud, aducand noi perspective de dezvoltare pentru zona metropolitana de Sud”, sustine Gheorghe Racaru, directorul de strategie si dezvoltare de la Infra Group. Aeroportul ar urma sa se intinda pe 255 de hectare de teren. 

Noul aeroport va putea primi aeronave de tip C, pentru zboruri pe distante scurte si medii, catre tari din Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Aceste avioane sunt in general modele Airbus A320 si Boeing B737 cu o capacitate intre 120 si 180 de pasageri

Aeroportul de langa Adunatii Copaceni va fi echipat pentru transportul de pasageri si bagaje, precum si pentru intretinerea aeronavelor. Incepand din 8 august, Infra Group primeste documente de precalificare, de la companiile interesate de proiectarea noului aeroport international.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Primul aeroport privat din Romania va fi construit in Adunatii Copaceni