Hotelurile din Cluj nu isi gasesc cumparatori

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotelurile din Cluj nu isi gasesc cumparatori

Orasul Cluj se afla pe locul III in ceea ce priveste oferta de hoteluri si pensiuni turistice scoase la vanzare. Cu toate acestea, nicio tranzactie notabila nu a fost incheiata in ultimii ani.

Hotelul Classic Royal din Cluj-Napoca (foto 1), ai carui proprietari sunt italianul Luciano Lupini si Radu Paslaru, consulul onorific al Italiei la Cluj, se vinde cu 6 milioane de euro. Unitatea de 60 de camere din cartierul Gheorgheni a fost scoasa la vanzare anul trecut pentru pretul de 4,5- 5 milioane de euro.

Unitatea de cazare a fost catalogat la 3 stele, iar cei care se ocupa de tranzatia imobiliara se lauda ca are un grad de ocupare de 90%. Hotelul Classic Royal a fost construit pe sapte niveluri, cu demisol, parter si cinci etaje, pe un teren de 1.033 mp si are o suprafata desfasurata de 5.432 mp.

Chiar daca hotelul este scos la vanzare de un an, pana acum nu s-a putut incheia tranzactia imobilara. Pentru a atrage potentialii cumparatori, agentii imobliliari fac oferte de plata esalonata. Astfel, hotelul poate fi cumparat si cu un avans de un milion de euro, sau prin credit bancar.

Cea mai inalta cladire din Dej, Hotel Somesul, este de asemenea scoasa la vanzare, pretul fiind de 1,6 milioane de euro. Cu o suprafata utila de 4.800 mp, dispus pe mai multe nivele, hotelul este dotat cu 65 de camere cu baie fiecare, 5 apartamente, un restaurant de 200 de locuri, o terasa de 100 de locuri si doua saloane selecte. Terenul pe care este amplasata constructia are o suprafata de 3.700 de metri patrati.

Cladirea Hotelului Somesul face parte din proiectul Art Mall Dej, primul mall din oras, cladire care va inconjura in mare parte hotelul, urmand sa se faca acces si intrari din complexul comercial direct in hotel.

Pentru a cauta cazare in Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.citynews.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Hotelurile din Cluj nu isi gasesc cumparatori