Zilele Humorului 2011

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Zilele Humorului 2011

Luna iulie incepe intr-o nota cat se poate de optimista pentru locuitorii si turistii din Gura Humorului, unde incep Zilele orasului. Editia din acest an se desfasoara in perioada 8-10 iulie si vine cu o multime de surprize placute pentru toti participantii.

Organizatorii le-au pregatit celor de la Gura Humorului, judetul Suceava, concerte de muzica populara si usoara, targuri de produse si mestesuguri traditionale, concursuri si multe alte evenimente culturale.

„Humorenii (n)au talent(?)!”, la prima editie

Una dintre surprizele pregatite pentru Zilele Humorului din acest an este concursul intitulat „Humorenii (n)au talent(?)!”. Conform organizatorilor, acesta reprezinta o manifestare care se constituie intr-o serie de spectacole cultural-artistice si de divertisment.

Aflat la prima editie, spectacolul concurs  se va derula  pe perioada celor trei zile de sarbatoare. Primele doua zile vor fi pentru calificare, iar pe 10 iulie vor urca pe scena primii 10 clasati care vor sustine spectacolul final, in urma caruia va fi desemnat  marele castigator.

Vezi regulamentul concursului „Humorenii (n)au talent(?)!”

„Humorenii (n)au talent(?)!” va fi „condus” de Cristina Stamate, Claudiu Bleont si Gabriel Darobantu. Premiul pus in joc este de 10.000 de lei.

“Umor…la Gura Humorului

O alta surpriza la Zilele Humorului este a XXI-a editie a Festivalului International “Umor…la Gura Humorului”. Tema de anul acesta, pentru toate sectiunile, este “Iesirea din criza”.

Din program mai fac parte o parada minoritatilor, un carnaval al copiilor, expozitii foto, tabara de sculptura si multe altele.

Pentru a cauta cazare in judetul Suceava, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Zilele Humorului 2011